Megmenekült a Fradi!

“Kevin McCabe angol milliárdos üzletember és a mögötte álló befektetői csoport vásárolhatja meg a Ferencváros labdarúgócsapatát és a klub által használt, Üllői út–Könyves Kálmán körúti hat plusz két hektáros ingatlant. Erről döntött ma az állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT). Az ingatlant McCabe hárommilliárd forintért hajlandó megvásárolni az államtól.
Érvényesnek és eredményesnek nyilvánította a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács a hatodik ferencvárosi ingatlantendert, és az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát fogadta el.
Ezt azt jelenti, hogy Kevin McCabe szerezheti meg a zöld-fehér klubot és az általa használt ingatlant, ha a továbbiakban – az összes szerződés aláírásáig – tartja magát mindahhoz, amit az ajánlatában leírt.”
(ftcpe.hu)

Napok óta erre a hírre várt a Fradi-család. Ha minden simán és az elképzelések szerint alakul 2-3 éven belül vár ránk Európa. Nagy örömömben, csak annyit üzenek rosszakaróinknak, forduljanak fel az irigységtől, amikor a Ferencváros hamarosan újra bajnok lesz! 🙂 😛

Lesz még ilyen hangulat az Üllői úton! Hajrá Fradi!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: