Ma este meggyilkolják Putyint?

Az amerikai Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjának jelentése az abszurdumot megközelítő hipotéziseket közöl Oroszország jövőjéről. Eszerint Vlagyimir Putyin elnököt 2008. január 7-én Moszkvában meggyilkolják, az éjjeli karácsonyi mise után, a Megváltó Jézus templomból kifelé jövet. Az amerikai szakemberek által megfogalmazott sokkoló feltételezést a Kommerszant orosz gazdasági napilap ismertette. Várhatóan Putyin gyilkosait nem fogják megtalálni, és az ország teljes káoszba süllyed majd. A sztrájkok és tiltakozó akciók miatt január 20-án életbe lép a készültségi állapot, a hatalmat pedig Vladimir Iakunin volt KGB ezredes veszi át, aki tüzet nyittat a tüntetőkre, és halálra ítéli például Moszkva polgármesterét, Iuri Lujkovot sikkasztás miatt. (Szabadság. 2007. dec. 15)

Ehhez kapcsolódik felvidéki Bumm terjedelmesebb cikke is:

http://www.bumm.sk/index.php?show=14533

“Vladimír Putyin orosz elnököt januárban ismeretlen merénylők lelövik, és ugyanerre a sorsra jut Jurij Luzskov moszkvai polgármester is. Oroszországban ezt követően káosz veszi kezdetét, de 2016-ra normalizálódik a helyzet. Legalábbis erre a következtetésre jutott Andrew Kuchings amerikai orosz-szakértő.

A prognózis egy terjedelmes, 59 oldalas tanulmány részét képezi, amelyben Oroszország jövőjének lehetséges alternatív forgatókönyveit próbálták felvázolni, és amelyet neves amerikai Kreml-szakértők mutatnak be hamarosan Washingtonban.
A szakértők azt is tudni vélik, hogy Putyint pontosan január hetedikén likvidálják, amikoris Putyin elnök éppen távozófélben lesz egy moszkvai éjféli miséről. A tetteseket sohasem fogják elkapni, káosz lesz úrrá Oroszországon, tömeges sztrájkok veszik kezdetét, amelyek eredményeképpen január 20-án rendkívüli állapotot hirdetnek az országban, olvasható a prognózisban. Kuchings azt is tudni véli, hogy ezt követően az orosz államvasutak jelenlegi vezére, Vladimir Jakunin lesz az államfő, aki nemcsak hogy belelövet a sztrájkoló olajipari munkások tömegébe, hanem a moszkvai polgármestert is kivégezteti milliárdos sikkasztásért. Ugyanerre a sorsra kellene jutnia Szentpétervár kormányzójának, Valentina Matvijenkovának is.

Minezen események következtében óriási mértékben megnövekszik a nacionalizmus Oroszországban. 2016-ra azonban helyreáll a rend: a jelenleg Putyin által börtönbe dugott Mihail Chodorkovszkij – aki a jóslat szerint közben Angliába menekül – milliárdos által pénzelt Boris Nemcov kerül majd hatalomra, aki jelenleg egy ellenzéki vezető. Ezzel zárja prognózisát Kuchings.

Orosz források szerint ebben a fantasztikus prognózisban az a leginkább meghökkentő, hogy Andrew Kuchings valóban az egyik legjobban informált és respektált amerikai Kreml-szakértő, aki azon szűk csoport tagja, amely rendszeresen találkozik Putyin elnökkel.”

Érdekes… várjuk a holnapi híreket!

Frissítés: 2008. Január 9.  17.30.  Eddig még nem érkezett jelentés Putyin haláláról. Rossz volt a jóslat! Kuchings lehet, hogy nem is annyira szakértő… vagy csak a dátumot nézte el?

Reklámok

2 hozzászólás to “Ma este meggyilkolják Putyint?”

 1. Becsker Gábor Says:

  Csak szeretnétek ti ledarálni a kis kemény Vlagyit! Csak szeretnétek!
  De nem lesz ledarálva, hanem bekeményít, és kinyírja a tetves libsa ellenzéket, elsõsorban a biboldókat, akik megint azt hiszik, hogy a bab is hús.
  Majd szíjakat fognak a hátukból hasítani, amit zablaként a szájukba tesznek, amikor lovak helyett szántatják velük a szüzföldeket.

 2. feketefene Says:

  Én nekem édes mindegy, hogy mit csinálnak vele. Csak érdekességként írtam… Lehet, hogy neked lesz igazad, és HA tényleg megtörténik, és HA megússza, lehet hogy bekeményít…

  De mint mondottam: HA!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: