Liverpooli úthenger

liverpool

besiktas

Bár csak a gólösszefoglalót láttam, de abból is kitűnik, hogy a Liverpool szó szerint átgázolt a Besiktason. Gondolom a meccs többi részén is ez volt a két csapat közti erőviszony. Olvasom, hogy az eddigi legnagyobb gólkülönbséget érték el a vörösök, 8-0! Ez igen! Mintha valami megyei bajnokság hepehupás legelőjén focizgatnának, hisz ott találkozunk a leggyakrabban ilyen eredménnyel. A Liverpool előtt le a kalappal, de most inkább az foglalkoztat, hogy mi zajlik le a törökök lelkében/fejében ezután? Az önbizalom valahol a béka ülepe alatt lapulhat. Vezetőség örjöng és szankcionál? Biztos lesz következménye. Szegény kapus, hogy bírta a végéig? Mit szóltak a jelenlevő szurkolók, és hogyan fogadják majd őket otthon, hiszen Isztambulban még nekik állt jól a szénájuk (2-1)? Lesz majd cikizés a riválisok részéről… Egyszóval mennyei/pokoli este volt… szempont kérdése. 🙂

Most sajnálom igazán, hogy nem figyelem a BL-t (nincs igazán kötődésem egyik csapathoz sem) … De biztos izgalmas lesz a további csata.

Reklámok

4 hozzászólás to “Liverpooli úthenger”

 1. Jude Finisterra Says:

  “Besiktas coach Ertugrul Saglam, who did not answer questions at the post-match news conference, was shell-shocked and apologised to the club’s fans.

  “It was a very bad night for our team, and fans,” he said. “The result was very upsetting for us and I would like to say sorry to all our fans.

  “It is very difficult to accept this result, but life does go on and we have to work much harder now to improve in the future. I can promise our fans we will do that.”

  Tehát nyelnek egyet és továbblépnek, ahogy ez normális. Egyébként én is az összefoglalót láttam, és frenetikus volt a ‘pool, ezt el kell ismerni. Annak ellenére, hogy 10 éve Chelsea-szimpatizáns volnék, állítom, ezen az estén a vörösök a világ bármely csapatán hasonlóképp gázoltak volna át. Benayoun és Voronyin különösen nagyot játszott, de ugye az egész egy jól funkcionáló gépezet benyomását keltette. Majd meglátjuk, tudják-e tartani a formát a továbbjutáshoz is, vagy csak alkalmi fellángolás volt…

 2. feketefene Says:

  Igen, igen. Érdekes lenne, ha valamelyik elkövetkező meccsüket a törökök ugyanilyen fölénnyel nyernék, méltó válasz lenne.
  A Pool szerintem nem fog több ilyet alkotni (legalábbis ebben a szezonban), mert az ellenfelek figyelnek majd. 🙂

 3. Jude Finisterra Says:

  A ‘pool válaszolt nekik, mondhatni, a 2:1-es isztambuli vereségre, szóval a “válasz” egy kicsit megkésett lenne. 🙂

 4. Volt Nincs Says:

  Mondjuk az elég érdekes lett volna, ha a törökök alázták volna le ennyire a Liverpoolt. Ez így van rendjén… 🙂

  Igaz h Ú klúzs – sztjává eredmény is teljesen más volt, mint amire a többség számított 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: