Kis nyári elmezavar

Mit csináljon az ember, ha a várost elönti a grillsütőt megszégyenítő forróság és a szoba hűvös magánya sem a legizgalmasabb? Előkotorászunk a filmek közül egy kissé porosodót: Én és én meg az Irén (Me, Myself & Irene), 2000-ben készült alkotásról lenne szó.

 

Me Myself And Irene

 

Lazulj el, ne gondolkodj, mert amúgy sem tudsz ilyenkor! Röviden:

 

 

Megesett már máskor is, hogy két férfi ugyanabba a nőbe lett szerelmes. Az is előfordult már, hogy két rendőr üldözte szerelmével ugyanazt a szőkeséget.
Charlie (Jim Carrey) szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont leállíthatatlan, bosszúálló és a tetejébe egy perverz disznó. Ja, és ugyanaz, mint Charlie. Rhodes Island-i rendőrség ked
venc járőre ugyanis őrült kicsit. Skizofrén. De kettéhasadt két fele ugyanazt akarja: Irént (Renée Zellweger). Irénre történetesen más is nagyon vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja a kezét, hanem levágni. A lány menekül, egyetlen segítsége pedig két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, egymást próbálják kiütni a nyeregből: csak ehhez kénytelenek magukat ütni. Meg egy tehenet, aki a történet során vagy hat fejlövést kap. Még szerencse, hogy ugyancsak szívós a szegény állat… (mozi-dvd.hu)

 

…hát igen. Aztán persze minden heppiend. 😀 7 csillag, mert agyamra ment a hőség, de csak azért. És itt az akcióhős kistehén:

Update: Akcióhős kistehén már nincs a juh-tubuson. Sajnálom de ki kell kölcsönözni a DVD-t. 😦

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: