Korcsok

Figyelem! A következőkben leírtak sérthetnek egyes, magukat “melegnek” nevező személyeket. Tehát ne is olvassák! Kommentek nincsenek.

Elönt a düh, amikor magukat “melegnek” nevező egyének büszkén vonulnak Európa főbb városaiban. Már meg ne haragudjanak, de a leves meleg, az éghajlat meleg, az ölelés lehet meleg, de ők buzik, buzeránsok, homárok, legjobb esetben is homoszekszuálisok! Másság, másság, másság! Ez a jelszavuk. Tegyük fel, hogy elfogadjuk a másságukat, de akkor minek a fenének eröltetik rá mindenkire a szarukat? Minek folytogatnak azzal? Egyes vélemények szerint betegek. Igen? Akkor mire büszkék? A beteg ember a gyógyulást keresi és nem mutogatja magát, nem csinál divatot bajából. Ez már kinőtt a betegség kereteiből, ez már divat, és kemény népbutítás. “Látod kisfiam, legyél te is buzi, kislányom te meg lezbikus! Ez a menő, vonulunk a városon keresztül, színesek vagyunk. A hagyományos család olyan ciki, inkább állj közénk!” – ez a burkoltan megfogalmazott üzenetük. A másságukat el kell fogadni, de ők (és támogatóik) messziről lehurrogják azt, akinek csak egy fikarcnyit is különbözik a felfogása. Akkor ki nem toleráns? És milyen lesz az a gyerek, akit két anyuka vagy két apuka nevel fel? Nem lesz egy rendes apa- illetve anyaképe. Ilyenekre épül majd a társadalom?

Ezek a kérdések vetődtek fel így hirtelen és kikívánkoztak… Lehet velük nem egyetérteni, lehet kígyót-békát összehordani, nem érdekel. Éljen a buzimentes világ!

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: