Hétvége és sok sok nókomment…

A hétvégén sok minden történt, ezekhez egy két komment és még több nókomment…

1. Tuzsér – Ferencvárosi TC 1-1 (1-1) Megint kevés babér termett, remélem a nagy durranást a nyíregyháziak ellen mutatják meg a fiúk. És ezalatt a győzelmet értem. Ha pedig ugyanígy játszanak, mint azt ahogy a tavsszal tették, akkor nókomment!

2. Budapest Bank-FTC – oltchim valcea (román) 27-28 (12-13)
Kőbányai út, 800 néző. Optimizmusom hülyeségnek bizonyult… a győzelem meglehetett volna… Nem lett. Köszönet érte a hülye vezetésnek, akik 3000 forintos jegyárakkal elriasztották a nézőket. 😦 Mekkora szurkolás lehetett volna 1000 emberrel, errefel a jelenlévő 800-ból 100 román nyálazott a győzelmüknek. Legyenek boldogok… nókomment!

3. Voltam a 4. Erdélyi Humorfesztivál gálaestjén. Az első három helyezett nulla, nagyon nem röhögtem ki a belem… A sztárvendég Hajós András improvizációjában egy-két jobb poén, egy dal a végén. Mindenképp emészthetőbb, mint a versenyzők… Felméri Péter tavalyi Izabelláját hozta (előző napi produkcióját nem láthattam, az biztos jó volt)… A Szomszédnéni Produkciós Iroda ez alkalommal meglepett: Le a kalappal. Nagyon tetszett. Gratula! Legalább ők kitettek magukért. Szüneteket kitöltő muzsika is elfogadható. Bemondó eltévesztette a helyszínt… mintha bokkszmeccset konferált volna fel: Haaajóóóóóóóóóós Aaaaaaaaandráááááááááás. Na haggyá’már! A többi nókomment. (Amúgy nem is volt többi.)

Ennyi. Another nókomment weekend.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: